изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:09 EEST
Жестока катастрофа с такси в София, има ранени    
Новини Жестока катастрофа с такси в столицата. Инцидентът се е случил в 20:50 часа на пресечката на бул. "България" и "Каблешков", съобщава Нова телевизия. В него са участвали такси и още една кола. Таксито е карало направо, другата кола е правила ляв завой. Очевидци твърдят, че таксиметровият шофьор е минал на червено, ударил е черната кола в страничните врати и я е изхвърлил на 200 метра в съседна градинка. Един човек е откаран с линейка.

На мястото е пристигнала още една кола на спешна помощ, има пожарна и полиция. 22-годишен мъж е тежко пострадал при катастрофа между такси и друг лек автомобил в района на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“. Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска. „В 20.52 часа е подаден до нас сигнала. Линейката веднага тръгва и на шестата минута е на мястото. Отишъл е и втори екип на „Спешна помощ“. Пострадал е 22-годишен мъж с черепно-мозъчна травма и множество тежки наранявания и разкъсвания. Закаран е във ВМА. Все още втората линейка е на мястото“, обясни Катя Сунгарска.
https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди