изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:20 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюка
СВЕТСКА КЛЮКА



  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Атанас Недялков – директор на СУ „Йордан Йовков“ в Тервел. Да е здрав, да се радва на лични успехи и успели ученици, на уважение от колегите и обич от близките са пожеланията на НДТ!
  • РОЖДЕНИК днес е Райно Митев - човек, когото свързват с мащабното строителство на някогашен Толбухин. Да е здрав и да се радва на обич, уважение и добри приятели! 
  • В АВАНС честитим рождения ден на началника на Детско отделение в добричката болницата д-р Йовчо Йовев, който празнува утре. Здраве, много щастливи детски усмивки, благодарение на неговия професионализъм и много лични поводи за усмивка желаем ние от НДТ!
  • РОЖДЕНИК в събота е кметът на село Дончево Паун Станчев. Пожеланията на екипа ни са за здраве, лични и професионални успехи и много ентусиазъм в работата за хората от Дончево!
  • ОЩЕ ЕДИН КМЕТ празнува утре - Калинка Василева, която се грижи за проблемите на хората от село Драганово. Да е здрава, да успява във всичко добро, с което се заеме и да има много поводи за радост!
  • РОЖДЕНИЧКА утре е Мария Райнова, която ръководи младежите на ГЕРБ в община Каварна. Здраве, обич, сбъднати мечти и много успехи във всички добри начинания желаем на дамата!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на Кирил Стоянов – един от съдружниците в По-добрия вестник! Да се радва на здраве, на обичта на близките си и на сбъднати добри начинания – желаем ние от НДТ!
  • В НЕДЕЛЯ – НА ЕНЬОВДЕН имен ден празнуват хората с имена Еньо, Еню, Енчо, Йоан, Йоана, Ивет, Иван, Ивана, Иванка, Яне, Яни, Янка, Яна, Янко, Яница, Янина, Янита, Янета, Янис,  Янимира, Янимир, Янислава, Янислав, Янизара, Янизар, Калоян, Даян, Даяна. На всички тях желаем здраве, добри помисли и добри дела, много щастие и много обич!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди