изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:31 EEST
Ловеч под обсада, почерня от полиция и жандармерия! Кучета откриха гореща следа от избягалия затворник Борис    
НовиниЖандармерия, отряд за борба с тероризма и десетки полицаи издирват в момента избягалия затворник Борис Иванов, съобщава Нова тв. Следови кучета са намерили дрехи на беглеца и са по следите му. Униформените претъсрсват всеки храст и са убедени, че съвсем скоро ще го заловят. Главният секретар на МВР Младен Маринов също е бил на място в късните часове в петък, за да даде инструкции за издирването.

Прекъснат е пътя в близост до жп. прелеза Ловеч. Под полицейска блокада е целият район между ловешките села Александрово, Дренов и Деветаки. Властите вярват, че рецидивистът Борис Иванов ще бъде намерен до края на деня. Хората от съседните села се надяват издирваният мъж да не е в района и да не притеснява възрастните хора. Иванов е рецидивист, осъждан за блудства и кражби. До момента е излежал половината от присъдата си. След като избяга по време на работа извън затворническото общежитие в Ловеч, той е в неизвестност втори ден. Припомняме, че на 21 юни Иванов избяга от затвора в Ловеч, където е излежавал 13-годишна присъда за блудства и кражби. 48-годишният Борис Иванов излежавал 13-годишна присъда за блудство и кражби, постановена през 2011 година. В началото на месеца е преместен в общежитие от отворен тип, тъй като излежал 7 години от присъдата си. През деня чистел в млекопреработвателен цех извън затвора. Около 10:30 часа в четвъртък служител от фирмата съобщил за липсата му.
https://www.blitz.bg

ОСЪДЕН ЗА БЛУДСТВА И КРАЖБИ ДОБРИЧЛИЯ ИЗБЯГА ОТ ЗАТВОРА В ЛОВЕЧ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди