изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:00 EEST
33-ГОДЕШЕН ОТ ЛОЗЕНЕЦ УБИ ОТ БОЙ 69-ГОДИШЕН. 22-ГОДИШЕН БЕЗ КНИЖКА С МОТОР УБИ ПЕШЕХОДЕЦ В ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 25.06.2018


На 22 юни, около 10:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от офис, находящ се в с. Приморци, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 7 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22 юни, около 22:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,7 грама, реагиращо на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р.Г. (18 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 юни, около 16:30 часа в к.к. Албена е извършена проверка на Н.В. (21 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 9 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 юни, около 07:50 часа е получено съобщение за починал 69-годишен мъж в апартамент, находящ се в ж.к. „Балик” в град Добрич. От направената аутопсия е установено, че се касае на насилствена смърт. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен и задържан извършителя на деянието П.М. (33 г.) от с. Лозенец, обл. Добрич. В  хода на работа е установено, че след възникнал конфликт между двамата, П.М. нанася удари в областта на главата и тялото, вследствие на които 69-годишния мъж почива. С постановление, мярката за задържане на П.М. е удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 23 юни, около 18:05 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на кръстовището на ул. „Христо Ботев” и ул. „Гривица” в град Добрич. НА място е установено, че Р.К. (22 г.) от град Добрич, водач на мотоциклет „Сузуки”, блъска пресичащия пътното платно пешеходец на 65 г. от град Добрич. Вследствие на инцидента, пешеходеца почива на място. При извършената проверка на водача на МПС е установено, че същия е неправоспособен и управляван мотоциклета след употреба на наркотични вещества. Водача на мотоциклета е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 юни, около 06:45 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от В.Д. (50 г.) от град Балчик. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,24 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 юни, около 08:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. На място е установено, че чрез взлом на взлом на входна врата и взлом на метална каса, неизвестен извършител е извършил кражба на сумата от 1 800 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 24 юни, около 10:00 часа в с. Кранево е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с чужда регистрация., управляван от А.В. (30 г.) от с. Сенокос, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат а употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 25 юни, около 01:55 часа е получено съобщение за ПЗО на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, оставен на автомивка на територията на град Балчик. От последвалите незабавни ОИМ и ПСД , автомобила е установен по ул. „Странджа” в град Балчик. В близост до МПС във видимо нетрезво състояние е установен, извършителя на деянието Д.А. (40 г.) от град Балчик, служител в търговския обект. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди