изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:44 EEST
Тежко меле между камион и бус край Габрово, има жертва    
Новини 57-годишен мъж е загинал при тежка катастрофа на товарен автомобил и бус край Габрово, съобщиха от ОДМВР – Габрово. Сигналът за произшествието в района на разклона за село Рязковци е получен снощи в 17.00 часа. На място незабавно са изпратени полицейски екипи и екипи на ЦСМП - Габрово. По първоначални данни товарен автомобил „Мерцедес“, управляван от 50-годишен мъж от село Крушево, излизащ от кръстовище, ударил в предната дясна част движещия се по път с предимство фирмен бус „Пежо“, управляван от 61-годишен мъж от Габрово.

В буса са пътували една жена и седем мъже – работници в същата фирма. От сблъсъка бусът излязъл вляво от пътното платно. Пътувалите в буса са транспортирани в МБАЛ - Габрово, където един от тях – мъж на 57 години, е починал. В болницата за лечение са настанени шестима, като жената (на 52 години) е в тежко състояние. Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол – техническото средство отчело нулев резултат. На другия водач е взета кръвна проба за химически анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство.
 https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди