изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:15 EEST
БРЕМЕННАТА ПРЕСЛАВА НАГОРЕЩИ СТРАСТИТЕ ДО ЧЕРВЕНО С ТАЗИ СНИМКА ОТ СПАЛНЯТА Й /ВИДЕО/    
Светска клюка
Бременната певица Преслава нагорещи страстите. Днес изпълнителката празнува рождения си ден. Тя получи уникален подарък от приятеля си Павел. А малко след това нагорещи страстите като публикува доста интересна снимка от леглото си.Преслава ще прекара празника в тесен кръг, в прегръдките на любимия си – бизнесменът Павел Лазаров. Той я зарадва още сутринта с 34 балона с надпис „Честит рожден ден“ и огромен букет.



„Истинският мъж има щатлива жена! Благодаря ти, любов“, написа в социалните мрежи Преси.
Двамата стоят далече от зоркото око на папараците през последния месец и са се отдали на заслужена почивка на девствени плажове по родното Черноморие и в Гърция. Преди това двойката смени за дълъг период от време комфорта на домашния уют с палатки в планината.
Те тръпнат в очакване и официално да станат семейство. Изпълнителката на „Обратно в играта“ вече е подготвила детската стая за първия си наследник.
Бебето, което се говори, че ще е момче, трябва да се появи на бял свят в края на август. За пола на рожбата издадоха близки до миньончето от Добрич. Най-вероятно Преслава ще кръсти детето на своя баща – Кольо, като засега се е спряла на името Нико.
Че звездата на „Пайнер“ е бременна се предполагаше отдавна, като спекулациите се засилиха малко преди да признае официално, след като по-наблюдателните й фенове забелязаха наедрялото й коремче. Тогава красивата брюнетка тушираше твърденията с оправданието, че се чувства щастлива и спокойна с любимия си и затова си похапва повече.

Преслава и Павел дебютираха като двойка през октомври на парти за откриване на столичен бутик. За връзката на певицата с Лазаров, който в миналото се разведе с бременната си съпруга заради плеймейтката Златка Райкова обаче се говори от началото на миналото лятото.
Междувременно стана ясно, че новата си песен Милко Калайджев е посвети на рождения ден на своето най-успешно откритие – фолк дивата Преслава.
Парчето носи името „Топ си ми“ и „палавият мустак“ на поп-фолка специално изчака чаровната певица да навърши 34 години, за да направи премиерата на актуалния си проект. Причината – Калайджиев споделя едни от най-хубавите си професионални спомени именно с нея и по този начин отправя поздрава си към рожденичката.

https://jenata.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди