изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:16 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 30.06-2.7.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 30.06-2.7.2018


На 30 юни, около 11:45 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения М.Д. (41 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на упойващи вещества, теста отчита положителен резултат. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 юни в с. Приморци, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Шкода” с добричка регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама, реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан П.Д. (42 г.) от град Добрич. При извършената проверка на други я пътник в автомобила А.П. (19 г.) от град Добрич е установена суха тревна маса с тегло 3,8 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 30 юни, около 21:40 часа в .с Българево, обл. Добрич е извършена проверка на товарен автомобил „Рено”, с добричка регистрация, управляван от Р.С. (46 .) от град Каварна. В хода на проверката е установено, че  водача на автомобила е с отнето СУМПС и регистрационните табели на МПС са издадени за друг автомобил По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 юли, около 03:30 часа в град Добрич  е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от И.Д. (32 г.) т град Тервел. При извършената проверка с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,5 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 юли, около 12:30 часа в района на с. Свети Никола, обл .Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от Б.Б. (27 г.) от град Каварна. В хода на проверката е установено, че СУМПС на водача на автомобила е неистинско. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


На 29 юни, около 12:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Балчик. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на лични документи и сумата от 860 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 юни, около 09:05 часа е получено съобщение за извършена кражба на каравана, паркирана в района на ул. „Оп. Д. Ковачев” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 юни, около 14:30 часа в град Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя град Добрич – град Силистра в района на ловчанско ханче. На място е установено, че водач на товарен автомобил „Ман” на прав участък губи контрол над МПС и се блъска челно в товарен автомобил „Рено”. Вследствие на ПТП са нанесени значителни материални щети по двата камиона и прикачените ремаркета. Водачите са с отрицателни резултата за употребата на алкохол. Вследствие на ПТП е пострадал 31-годишния водач на товарен автомобил „Рено”, който е настанен за наблюдение в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 юни, около 23:45 часа в град Тервел е извършена проверка на И.И. (25 г.) от град Тервел. В хода на проверка е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама ,реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 юни след проведените ОИМ и ПСД е задържан криминално проявения Н.Й. (24 г.) от град Добрич. В хода на работа е установено, че същия е извършител на кражба на мотопед от гаражно помещение извършена на 11 юни т.г. в град Балчик. Материалите по случая са докладвани в РП Балчик. Наложена му е мярка за неотклонение задържане под стража.

На 29 юни, около 22:20 часа по околовръстен път на град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Опел” с полска регистрация, управляван от С.Г. (20 г.) от с. Фелдфебел Денково, обл. Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,3 грама. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и амфетамин. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди