изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:27 EET
ВЪВ ВИЛНИ ЗОНИ НА БАЛЧИК ЩЕ БЪДЕ ДОИЗГРАДЕНА КАНАЛИЗАЦИОННАТА МРЕЖА    
Новини Във вилните зони "Белите скали", "Сборно място", "Кулака" и други територии в Балчик ще бъде доизградена канализационната мрежа с обща дължина 14.7 километра и ще бъде построена нова канализационна помпена станция. Това предвижда регионално прединвестиционно проучване на Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/, депозирано в общината.

Предвижда се и да бъде изведена точка на дълбоководно заустване в Черно море на пречистените отпадъчни води от пречиствателната станция в Балчик с дължина от бреговата шахта 1490 метра, съобщава кореспондентът на БТА Юлия Христова.
В рамките на проекта ще бъде направена реконструкция на част от водопроводната мрежа в Балчик с дължина 8.1 километра и ще бъдат изградени над 140 сградни водопроводни отклонения, водомерни шахти и други.
Регионалното прединвестиционно проучване на МРРБ за територията, обслужвана от "ВиК"-Добрич, обхваща четири агломерации с над 10 000 еквивалент жители - Добрич, Балчик, Каварна и курортния комплекс "Албена".


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди