изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:43 EET
МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ С УЧАСТНИЦИ ОТ ЕВРОПА, АЗИЯ И СЕВЕРНА АМЕРИКА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВЪВ ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО МЕНИДЖМЪНТ    
ОбразованиеУчени разискват докладват за робономиката и сравняват финландската и българската образователна система



Днес Висшето училище по мениджмънт (ВУМ) организира XIV МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ СЪВРЕМЕННАТА НАУКА, БИЗНЕСЪТ И ОБРАЗОВАНИЕТО. В рамките на конференцията ще има доклади в три секции: „OБРАЗОВАТЕЛЕН МЕНИДЖМЪНТ И ПРОБЛЕМИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО“, „ИКОНОМИКА И УПРАВЛЕНИЕ“ и „ТУРИЗЪМ“.
Над 60 представители на университети и образователни организации от България, Канада, Китай, Виетнам, Украйна, Унгария и Румъния се включват в конференцията тази година. От България например, докторанти, доценти и професори от Икономически университет - Варна, УНСС, ЕПУ и др.
За поредна година ще имат доклади студенти и преподаватели на Висше училище по мениджмънт с теми, свързани с използването на новите технологии в туристическата индустрия, системи за управление на качеството при разработване на софтуер. Виетнамски студенти, заедно с преподаватели от ВУМ, имат доклад на тема „Практики за запазване на служителите в компанията“, студент от МВА програмата на висшето училища има доклад на тема ребрандираноето на мобилните оператори.
Научната конференция ще започне в 10.00 часа в сградата на ВУМ, в гр. Добрич, зала 205, и ще продължи до 4 юли по секции.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди