изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:00 EET
ГОДИШНА ИЗЛОЖБА НА КЛУБ „МИНЕРАЛОГИЯ“    
Култура
От 2 до 6 юли в Младежки център – Добрич, може да бъде разгледана годишната изложба на Клуб „Минералогия“, с ръководител Димитър Димитров – учител по география.



За втора поредна година участниците в клубната форма получават основни знания по минералогия, допълващи наученото в училище, създавайки цялостна представа и разбиране за природата. Минералогията е наука, която свързва знания от различни области като физика, химия, биология, география, които се представят по разбираем за децата начин.
Младите минералози, съвместно със своите родители, провеждат експедиции в региона, под вещото наставление на ръководителя на клуба, който ги насърчава и подпомага за създаване на лични колекции от минерали.


Клуб „Минералогия“ към Младежки център създава среда за сближаване и подкрепа на любознателни младежи и техните родители с общи интереси към науката и природата.
В изложбата могат да бъдат разгледани минерали, намерени от участниците в клуба, както и от личната колекция на Димитър Димитров.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди