изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:34 EET
Появи се извънбрачната дъщеря на Наим Сюлейманоглу! Предстои тежък ден, отварят гроба му заради...    
По света
Предстои тежък ден за роднините и близките на починалия велик щангист Наим Сюлейманоглу. До края на деня ще бъде отворен гробът му за ексхумация.



Целта е да бъдат взети проби за ДНК-анализ за доказване бащинството на първородната дъщеря на покойния щангист - Секаи Мори, която живее в Япония. Секаи, която е първата от четирите дъщери на покойния щангист, заведе дело за доказване на бащинство. Тя вече е в Истанбул и съвсем логично бе „нападната“ от медиите за изявления преди отварянето на гроба.

Близки на Наим чрез турското посолство в Токио откриха Секаи Мори в Япония. По техни данни японската дъщеря е завела дело за доказване на бащинството. В рамките на делото днес предстои да бъде отворен гробът за ексхумацията.

Сутринта полицейски кордон огради гроба на щангиста и не допускаше никого освен лицата, които имат разрешение от турския съд. Неотдавна две от дъщерите на Наим - Есин и Сезин, в интервю пред турска медия бяха заявили, че са силно обезпокоени от ексхумацията, както и че няма да присъстват.

Най-задаваният въпрос от страна на медиите към Секаи Мори бе, защо е чакала чак до 27-мата си годишнина, за да поиска тест за бащинство. Адвокатите обаче отговориха: "Не е нужно да правим изявления по тези въпроси. Няма да го направим."

Представител на семейството също коментира това, което ще се случи днес: "Семейството е силно обезпокоено и разтревожено. Клиентите ми не можаха да спят през изминалата нощ. За нас само духовното наследство е важно. В действителност ние нямаме възражения срещу делото за бащинство от другата страна, нека истината излезе наяве и ние ще се съобразим с нея."

https://www.blitz.bg

 

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди