изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:06 EEST
ДОБРИЧКИ БОС СИ ПОРЪЧА МАЙБАХ ЗА 3 МИЛИОНА    
Новини Един от богатите мъже в Добрич е решил да си направи скъп подарък. Става въпрос за предприемач, който има инвестиции в селското стопанство и изнася земеделска продукция за Китай. В последните години той е с интереси и присъствие и в политиката. По негова поръчка до края на годината трябва да му бъде доставен нов майбах. Общата му цена е 1,5 милиона евро, което прави близо 3 милиона лева.

Луксозното возило ще притежава всички ектри за своя клас. Ще има мощност над 900 конски сили, а двигателят ще е с обем 6,6 литра. Вътре колата ще разполага с минибар, маса, сателитна телевизия, както и ергономични дивани. Майбахът ще издържа и сериозни атаки, като гумите ще са многопластови и ще могат да запазят качествата си дори при обстрел с автомат калашников.
В Добрич ича 8 милионери според данни от НАП, на база на подадени данъчни декларации. Въпросният бизнесмен е един от най-богатите хора в града. Той има и бизнес в Казахстан, Украйна, Молдова, Русия и Беларус. Има и интереси в строителството, пише Перископ.бг.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди