изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 10 ЮЛИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Настъпващите промени около вас ще благоприятстват изпълнението на намеренията ви. В личния ви живот също ще настъпи оживление, ще вземете решение, отнасящо се до бъдещето ви.

ТЕЛЕЦ - Ще се радвате на повишен интерес, както в служебен план, така и в личните ви дела. На работното място ще наложите виждането си по изпълнение на важна задача и с това ще спечелите време.

БЛИЗНАЦИ - Защитавайки интересите си, ще преговаряте усърдно в посока на по-доброто си възнаграждение или други съвместни начинания в своя полза. По-амбициозните от вас ще получат повишение.

РАК - Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви, но имайте търпение. Приемайте забележките им и вярвайте, че работите в името на по-доброто бъдеще.

ЛЪВ - В делово отношение ще се покажете на ниво-то на претенциите си, ще защитите интересите си изцяло. Нещо повече, показвайки уменията си, ще привлечете вниманието и на други заинтригувани от тях.

ДЕВА - Ще търсите пътища, позволяващи ви да постигнете бърз напредък в делата си. Няма да се щадите и ще работите, поставили сте си реализуеми цели. Не така стои въпросът при други от вас.

ВЕЗНИ - Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини.

СКОРПИОН - Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите.

СТРЕЛЕЦ - Съобразявайки се с обективните дадености, ще пристъпите към изпълнение на програмата си. Някои неща ще се случват според очакванията ви, с други ще се преборите, но в крайна сметка ще успявате.

РИБИ - Като прагматични хора ще се възползвате максимално от възможността за допълнителни доходи. Ще спазите договорките и това ще ви донесе нови придобивки, сред които и печеливши оферти.

КОЗИРОГ - Тревогите ви са неоснователни. Предстоящите развития ще ви подготвят за изпълнението на проект, чието време вече наближава. Започващото начало ще внесе промяна в отговорностите ви.

ВОДОЛЕЙ - Финансови проблеми ще занимават някои от вас днес. Запазете спокойствие и не изпадайте в паника. С интерес ще се отнесете към културни прояви и някои от вас ще посветят от времето си на тях.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди