изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:17 EET
ЧУЖДИ ТУРИСТИ – ЖЕРТВА НА СРЪЧНИ КРАДЦИ    
Ред и сигурностРумънски автомобили станаха жертва на сръчни крадци край Каварна, съобщават от полицията. На 6 юли, около 18:15 часа, е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Митсубиши” с румънска регистрация, паркиран в района на град Каварна. По данни на тъжителя е извършена кражба на фотоапарат, мобилен телефон и сумата от 520 румънски леи.


На 7 юли, около 14:10 часа, е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Опел” с румънска регистрация, паркиран в района на плаж „Болата” край град Каварна. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 130 евро и 2 400 румънски леи.
4 000 английски паунда и сумата от 900 лева са откраднати от частен имот на територията на с. Църква. Кражбата е станала през периода от 5 до 8 юли, а обирджията е проникнал в имота през незатворена врата.
На 7 юли, след проведените ОИМ и ПСД, е задържана С.С., на 23 г., от град Добрич. В хода на работа е установено, че около 10:25 часа на 7 юли жената умишлено е увредила три броя прозорци на къща, находяща се по ул. „Добро поле” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
На 8 юли е получено съобщение за извършена кражба от хранително заведение в с. Кранево По данни на тъжителя, за времето от 13:00 часа до 13:30 часа, неизвестен извършител е  откраднал портфейла му с намиращите се в него лични документи и сумата от 450 лева.
На 8 юли е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, паркиран в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на лични документи и панел за аудио плейър. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди