изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:41 EEST
УНИКАЛНА КАРТА ДОКАЗВА, ЧЕ ЯДРЕНИТЕ ВОЙНИ СА СЕ ВОДИЛИ ПРЕДИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ    
Новини Британският Daily Star привежда редица доказателства за това, че преди хиляди години на земята са се водили сражения, при които е използвано ядрено оръжие.


Така например в египетската пустиня и в Шотландия са намерени странни стъклени предмети, а в древните индуистки текстове някои строфи за „неизвестно оръжие и железен лъч” са накарали учените да се замислят сериозно. Мистериозното стъкло е открито на територия от 10 кв. м близо до египетско-либийската граница. Освен това, едно парче е част от украшенията на Тутанкамон. Специалистите предполагат, че стъклото се е образувало преди 28 млн. години назад след падане на комета, която е загряла пясъка до 200°С. По-късно други специалисти са опровергали теорията им.
На картата, разпространена от Daily Star, са отбелязани всички кътчета на земята, на които са намерени подобни стъкла. Албион Харт, инженер от Масачузетския технологичен институт, е съпоставил стъклените парчета от пустинята с тези, открити сред ядрените изпитания в Аламогордо, Ню Мексико, и те се оказали напълно еднакви. Освен това, до момента не са открити доказателства, че на пустинната местност някога е падала комета.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди