изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:13 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 12.07.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 12.07.2018


На 11 юли, около 15:55 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” без регистрационни табели, управляван от криминално проявения Г.С. (47 г.) от с. Царевец, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, е установено наличието на 1,23 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен и не притежава СУМПС. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юли, около 17:30 часа в с. Кранево, обл. Добрич, водач на мотопед „Сузуки” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост се блъска в паркиран автомобил „Пежо” и предизвиква ПТП с материални щети. При извършената проверка с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,72 промила в издишания въздух от водача на мотопеда. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.М. (51 г.) от с. Кранево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юли, около 11:10 часа в с. Преселенци, обл. Добрич е спрян за проверка колесен трактор „ЮМЗ”, без регистрационни табели, управляван от Х.Х. (56 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юли, около 10:10 часа в района на местността „Иканталъка” край град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,66 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения В.Н. (44 г.) от град Добрич. По случая  образувано бързо полицейско производство.

На 11 юли, около 17:15 часа в с. Сърнец, обл. Добрич е спрян за проверка микробус „Фиат” с видинска регистрация, управляван от Б.Р. (40 г.) от с. Северци, обл. Добрич. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред и водача на автомобила не притежава СУМПС. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди