изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 18 ЮЛИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Общуването с повече хора днес ще ви помогне да откриете отговори на въпросите, от които се интересувате и чието изпълнението няма да ви затрудни.
ТЕЛЕЦ - Придобивките, които следват ще ви помогнат да се отпуснете и насладите на красиви гледки, на горещия пясък и ласкавото море. Заслужили сте ги и заради проявената ви издръжливост и воля.
БЛИЗНАЦИ - С партньора си ще обсъждате краткосрочните си планове, сред които и пътуване в чужбина, но най-добре е днес да се оставите на желанията си и да се насладите на живота си.
РАК - В известен смисъл мисълта за предстоящите ангажименти ви създава напрежение, а при някои и отегчение. Няма как, започнатото трябва да бъде свършено и то добре.
ЛЪВ - Не отхвърляйте съветите на близките ви, подкрепата им е важна за вас. Вечерта поканете гости, организирайте тържество и се повеселете. Имате нужда да се разнообразите сред свои.
ДЕВА - Добри новини, отнасящи се до близки хора, живеещи в чужбина, заминаващи или пристигащи от там, или относно предстоящо ваше пътуване. Не отхвърляйте предложение за среща с приятели или за спорт.


ВЕЗНИ - Ако имате възможност да се включите в развлекателни занимания, помагащи ви да забравите за напрежението и несгодите, въобще не се замисляйте.
СКОРПИОН - Верни на себе си, прецизно ще анализирате направените ви предложения и няма да се обвържете с обещания, чието изпълнение би ви затруднило.
CТРЕЛЕЦ - Не се подвеждайте по примамливи обещания и се погрижете по-добре за интересите си. Ако е нужно организирайте срещи и потърсете подкрепа от хора, запознати със ситуацията, в която сте.
KОЗИРОГ - Ако се възползвате практично от контактите си, ще решите много свои проблеми, сред които и финансови. Ще получите необходимия ви кредит или друга подкрепа за целите, които си поставяте.
ВОДОЛЕЙ - Работа по изпълнение на неотложни и битови ангажименти може да ви лиши от повече време за отдих днес. За други денят е свързан със срещи, водещи до лично или делово обвързване.
РИБИ - Почувствайте радостта от живота, като заложите на занимания, които има с кого да споделите. Пътуванията ви ще са интересни и развлекателни.



SCORPIONS - You And I (HQ Sound, HD, Lyrics, "Acoustica- live")


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди