изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:32 EEST
В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО ИЗБИРАТ КРАЛИЦА НА ЛАВАНДУЛАТА    
Празници Трети Национален Фестивал на Лавандулата ще се проведе в Генерал  Тошево на 21 юли. Организаторите са предвидили богата програма, в която на практика има по нещо интересно за малки и големи. От 11.00 ч. на улицата пред Общината жителите и гостите на града ще могат да посетят Лавандуловия базар, в който участие са заявили  търговци, производители на етерични масла и лавандулови био-продукти, приложници и земеделски стопани.

 В 16.00 ч. пред читалището за малчуганите ще отвори врати Детска Лавандулова работилница – ще има шатри с аниматори, лектори и приложници. Децата ще имат възможност както да научат много за широкото приложение на лавандулата, така и да рисуват върху асфалт и да участват в много интересни състезания.
За 17.00 ч. е предвиден конкурсът за най-добър експонат, изработен в Лавандуловата работилница - с награди, дипломи и грамоти за участниците. А в 17.30 ч. ще стартира атрактивният конкурс „Кралица на Лавандулата“.
На официалното откриване на Фестивала на Лавандулата, което ще се състои в 19.00 ч. на площада в Генерал Тошево, гостите ще могат да се насладят на богата музикална и танцова програма с участието на ГЛОРИЯ, Димитър Кесаров, Росица Делева, фолклорни групи и изпълнители.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.52 секунди