изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:56 EEST
СЕДМИ РОЖДЕН ДЕН НА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА    
Общество На християнския празник Петровден Домът за стари хора в с. Полк. Савово, община Тервел, за 7-ма поредна година отпразнува своя рожден ден. Домът отвори врати за желаещите да се настанят в него на 6 януари 2011 г. и бе открит с водосвет и тържество на 29 юни (Петровден) през 2011 година.

 Директорът на дома - г-жа Андриана Йорданова започна своя поздрав към празнуващите с благодарности към всички, които подкрепят персонала на дома в неговата нелека мисия – да осигури човешка топлина и житейски комфорт на възрастните хора, живеещи тук.


Тазгодишният рожден ден на дома премина като празник, решен по нетрадиционен начин: с Кулинарно състезание – тоест КУЛИНАРНО ИЗКУШЕНИЕ:
• Петров ден е в самото начало на лятото. Започват топлите и горещи дни, които са немислими без разхладителни напитки. Затова домакините и гостите , от подготвени предварително продукти направиха разхладителна ЛИМОНАДА.
• Всички обичат сладолед и имаха задача да го претворят в красиви и вкусни МЕЛБИ.
• През лятото има голямо разнообразие на плодове, които може да се поднесат по красив и атрактивен начин. За това кулинарната игра продължи с ПЛОДОВА САЛАТА.
• Всеки от нас е бил дете. Всеки от нас се е грижил за дете. Спомен за безгрижните летни ваканции на нашите деца, които обичат да си похапват намазана филийка с вкусен продукт стана повод да се развихрят творческите умения и да се сътворят привлекателни и красиви САНДВИЧИ.
Гостите и домакините формираха 4 отбора с по шест състезатели. Жури оцени тяхната работа. Празничната програма продължи с песни от певческата група на дома, торта , почерпка и празнични хора.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди