изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:58 EET
Малкото коте на Валери Божинов цъфна в ново амплоа: Бояна си търси спонсор в сайт за секс за една вечер    
Светска клюка
Малкото коте на Валери Божинов – Бояна Генова попадна в популярен сайт за сексзапознанства. Риалити звездата е бясна, че това се случва без нейното знание, пише Телеграф. Фенове на Бояна, която доскоро се изявяваше в сериала „София ден и нощ“ споделили с нея, че снимките й обикалят „Тиндър“. Мобилното приложение се използва за секс срещи между непознати.


Всеки желаещ може да си направи профил в мрежата, като сложи снимка с цел да привлече вниманието на съответния пол. Доста често се случвало обаче вместо свои снимки, потребителите да използват чужди снимки на по-добре изглеждащи от тях или пък за майтап. Това се случило и Генова.
„И аз скоро разбрах, че имам профил в това приложение. Явно е модерно. Дори съм била отговаряла на хората“, написа блондинката във Фейсбук. За момента не е ясно коя е тази, която е решила да се представи за Бояна Генова с цел да си намери нов мъж.
 https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.83 секунди