изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:29 EET
Наталия Кобилкина признава: Тези 10 навика на жените отвращават мъжете в леглото!    
Любопитно Известната сексоложка и семеен терапевт Наталия Кобилкина сподели кои женски навици и поведение в леглото отвращава мъжете. Публикуваме съветите й без редакторска намеса:



Мъжете, както и жените са във всякакви форми и размери и имат разнообразни желания и вкусове. Да кажеш, че всички обичат или не обичат нещо конкретно, би било наивно. От друга страна има една средностатистическа достоверност на факти, които са известни за мъжете. По отношение на с*кса, с оглед на това да съм максимално практична, ще изредя някои от нещата, които повечето мъже ненавиждат в с*кса:

Това кара мъжа да се чувства отхвърлен и дори като насилник. Мили дами, вече сме отдавна извън ерата, в която за моралните устои на жената се е съдело по поведението й в леглото и по демонстрацията на презрение към плътските наслади. Отпуснете се и покажете на партньора си, че ви е хубаво с него.

Не си позволявайте през цялото време да напътствате партньора как и какво да прави. Разбира се, че можете да обсъдите нещата, които ви харесват или не, както и как може да ви достави удоволствие. Имайте предвид, че ако се държите като учителка и през цялото време давате инструкции на мъжа, направо кастрирате неговата мъжественост.

Представете си как ще се чувстват, ако мъжът стои безучастно и очаква вие да се погрижите за удоволствието на двамата всеки път? Дайте воля на страстта си, за да се чувства партньорът ви харесван и желан.

Не очаквайте да задържите мъжкия интерес дълго време, ако се правите на девици и очаквате с*ксът да се случва вечер, на изгасена лампа и в мисионерската поза и то само, ако мъжът го поиска от вас. Изненадвай партньора си с неочаквани милувки в необичайни ситуации. Ако имаш затруднения с това, можеш да му напишеш еротично съобщение или имейл.

Ако този мъж те е избрал и има желание да прави с*кс с теб, то значи те намира за привлекателна. Той не вижда всички несъвършенства, които имаш или си въобразяваш, че имаш. Не се притеснявай от тялото си и го гледай с любов и възхищение, за да получиш това и от мъжете. Почти не съм срещала жена, която да не мечтае да свали поне 2 килограма. Ако има такава, то вероятно тя пък има други притеснения и иска да качи въпросните килограми. За мъжете много по-важна е симетрията в женското тяло, мекотата на формите, отколкото стрелката на кантара. След като те желае и прави с*кс с теб, значи те харесва, наслаждавай се.

Да се отдадеш изцяло и напълно на мъжа е знак за това, че му имаш доверие, както и за това, че приемаш себе си и своята с*ксуалност.

Чудесно е да имаш представа за това кои са твоите силни страни и с какво впечатляваш мъжете. Това обаче не бива да се превръща в разменна монета, защото с*ксът е взаимно отдаване и получаване, обмяна на енергия, а не отношения на покупко-продажба. Разбира се, ако нямаш убеждението, че е точно обратното. Тогава обаче е редно и купуващата страна да знае, че е такава.

Ако при всяка промяна на позата се вълнуваш от начина, по който изглеждаш в нея и се опитваш да прикриваш частите, които не харесваш в себе си, това вече не е с*кс, а позиране. В случай, че стремежът ти да се придържаш към идеалния образ за себе си, е толкова силен, това е индикация, че не участваш изцяло в случващото се, а играеш ролята на някой, който прави с*кс.

Едва ли има жена на света, която никога да не се е опитвала да имитира оргазъм. Не го прави, излишно е! Много по-добре е да се държиш естествено и да следваш поривите на тялото и сърцето си, отколкото да играеш театър. По-добре за връзката е да споделиш с партньора си, ако нещо те притеснява или не е по вкуса ти, отколкото да го заблуждаваш за начина, по който се чувстваш.

Жени, които говорят твърде много в леглото. Разбира се има значение какво точно говорите, защото има неща, които възбуждат мъжете. Кои са те – оставяме темата с продължение. https://girl.bg

  1. Бившият съпруг на Кобилкина издаде срамни секс тайни от постелята им: Беше пълен провал!
  2. Как секстигрицата Кобилкина омагьоса гръцкия милионер
  3. Бургаската Кобилкина: Оралната любов, играта и възбудата са съставките за добър секс
  4. Истината за груповия секс /18+/
  5. Как да върнем доверието след изневяра?
  6. Кобилкина лови балъци с циганска хипноза!
  7. Сексоложката Наталия Кобилкина дава уроци и в Тайланд
  8. Кобилкина разкри тайната на доброто фелацио!!! /18+/
  9. Наталия Кобилкина: Правила съм го и в самолета!
  10. Тънкостите на щастливата любовна връзка
  11. Пари и секс
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди