изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 21 ЮЛИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Ще имате сили да се справите с предизвикателствата пред вас днес, стига да не се разпилявате в много посоки, а да се концентрирате върху основното. Това ще ви даде енергия и с лекота ще намерите решение на проблемите си. Запретнете ръкави и започнете.
ТЕЛЕЦ - Изпълнени сте с творческа и сексуална енергия, обърнете повече внимание на партньора си. Денят е подходящ за заздравяване на семейните връзки, както и за духовно прозрение.
БЛИЗНАЦИ - Променете подхода в делата си, в случай че имате затруднения, и нещата ще се подреждат според очакванията ви. Не се затваряйте в себе си, позволете си радостни изживявания и ще ги имате.
РАК - От положените усилия ще последват положителни развития. Денят се свързва с духовни прозрения, използвайте творческата си и сексуална енергия по предназначение.
ЛЪВ - Изпълнението на програмата ви днес зависи в голямата й част от вас, за това се залавяйте за работа. Придържайте се към собствените си намерения, защото няма да липсват хора, които тенденциозно ще ви тласкат в друга посока.
ДЕВА - Впечатлявате с търпението, с което преодолявате трудностите. С такъв подход ще преминете по-лесно и през днешния ден, оставайки прагматици и без да разчитате на идеали.
ВЕЗНИ - Енергично ще продължите започнатото през последните дни и отхвърляйки съмнения, ще вземете важно за работата, бизнеса или в личен план решение, което ще даде тласък в развитието ви.
СКОРПИОН - С практичен замах днес ще решавате професионални и финансови въпроси, и с охота ще се възползвате от познанството си с хора, имащи позиции и власт в обществото. Бъдете умерени в очакванията си и не се отказвайте, ако срещнете трудности.
CТРЕЛЕЦ - Имащи енергийна подкрепа, ще се мобилизирате и покажете най-доброто от себе си в днешните си изяви. Мотивирани сте да го направите, освен, заради амбициите и заради нечие внимание, което подхранва хубави чувства и емоции у вас.
KОЗИРОГ - Категорични сте в намерението ви да следвате собствените си намерения и не позволявате намеса в работата си, за да не загубите заради чужди грешки. Важно е да запазите спокойствие и да се съсредоточите върху това, което правите.
ВОДОЛЕЙ - Наложете си повече спокойствие и не избързвайте с решенията си, в състояние на афект рискувате за сгрешите. В същото време енергетиката на деня ще благоприятства взетите решения и постигане на духовни прозрения.
РИБИ - Ще работите по краткосрочните си планове днес, акцентирайки най-вече върху професионалните ви и бизнес – начинания. Други от вас ще се заемат с реализацията на подготвяно събитие, работейки в съгласие с роднини или партньори.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди