изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:11 EET
ХОРОСКОП ЗА 25 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 25 ЮЛИ /ВИДЕО/




ОВЕН – Денят е добър за научни изследвания, умствени и духовни търсения, което съвсем не означава да пренебрегнете рутинните занимания и задълженията си.

ТЕЛЕЦ - Търпеливото ви отношение към работата и хората, с които общувате ще помогне да решите възникващите затруднения и да се поздравите с успехи.

БЛИЗНАЦИ - В деловата си работа и личните ви ангажименти ще се съобразите с обстоятелствата и ще действате според конкретните изисквания, спазвайки законността и оставайки коректни в отношенията си с околните.

РАК - В любовните отношения се разкриват истини, ще разберете истинските чувства на партньора ви и дано това ви направи повече реалисти за бъдещето на връзката ви.

ЛЪВ - Отнасяйте се с повече грижи към здравето си и не се претоварвайте, мислете за себе си и дайте път на нещата, които ви вдъхновяват да се развивате.

ДЕВА - Изострената ви чувствителност ви прави по-възприемчиви за нюансите на деня, които подсилват умствените ви и духовни търсения.

ВЕЗНИ - Нуждата от допълнително одобрение или мнение по конкретни детайли може да отложи крайния срок. Бъдете отзивчиви и се заемайте с всичко, за което ви помолят, силите ви ще стигнат и за много повече.


СКОРПИОН - Акцентирайте вниманието и силите си днес върху срочните си задачи, неизпълнението на които би ви струвало неустойки или забавяне на делата ви.

СТРЕЛЕЦ - В работата и общуванията ви днес ще прозира творческо вдъхновение и находчивост, което ще влияе положително не само на вас, но и на всичко останало.

КОЗИРОГ - Бъдете по-търпеливи, за да оцените приноса на онези, които тихо присъстват в живота ви и не пречете сами на себе си.

ВОДОЛЕЙ - Освен, че ще си спестите главоболия, ще допринесете и за по-градивната атмосфера и дух, от каквито всички се нуждаят.

РИБИ - В общата ви работа с колеги, роднини и партньори днес избягвайте конфликти, за да не се създаде атмосфера на непримиримост и лоши чувства.




 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди