изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:05 EET
Политическа експлозия! Сидеров изпепели Валери Симеонов: Убива бизнеса, мами и клевети хората, трябва да бъде сменен!    
Политика Вицепремиерът Валери Симеонов започна действия, които убиват българския туристически бизнес. Аз не съм го пратил във властта да утрепва български фирми и заведения, а да вдига доходите и пенсиите. Не сме гласували за концесията, защото е спорна. Трябва да се направи дискусия. Над 560 са концесиите. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в студиото на "Здравей, България" по Нова тв. "ГЕРБ направи една политическа грешка при Закона за приватизацията. В закона за приватизацията няма никакъв лобизъм и всеки юрист, който прочете закона, може да потвърди. Симеонов се изказа по много махленски начин за този закон.

Вицепремиерът Симеонов изнуди преди време правителството преди време когато каза за Борисов, че "този не иска да го вижда" и искаше да се приеме закона за концесията, която обслужваше редник Цеков. Аз мога да кажа, че той и депутатите му ползват лобизъм", обясни още Сидеров.   Сидеров обясни директно, че обвинението тогава беше, че този закон обслужва Домусчиев. "Няма как да опростим тези поправки и тази измама беше хвърлена от Симеонов към "Атака" и ГЕРБ. Аз очаквам извинение от Валери Симеонов. Един много добър юрист бе очернен тогава. Премиерът Борисов беше обвинен, че е зависим от Домусчиев. Това го каза от трибуната на народното събрание. Ако аз и Николай Александров не получим извинение, ще заведем дело за клевета срещу него. Ще говоря с Даниел Кирилов и Бойко Борисов да направят същото. Не може това да се подминава като пролетен дъжд."
"Преди време аз бях джентълмена, който прости това, което каза. Но сега няма да е така", категоричен е Сидеров, визирайки предишните нападки на Валери Симеонов към избирателите на партия "Атака".  "Това, което сега се случва, след ветото на Радев и отстъплението на ГЕРБ, които платиха "данък обществено мнение", е това което не трябва да се прави. При несъстоятелност на фирмата концесионер, държавата не може да вземе нищо. Това, за което настояват Валери Симеонов, Христо Иванов и Атанас Атанасов, ще доведе от загуба над 300 милиона. Друго, за което подскачаха, бе закона за регулация на горивата. Ще изгорят около половин милиард от игрите им. Бизнесмени обвиняват бизнесмени. Те убиват туристическия бизнес, хвърлят измами и оклеветяват хора. Ако това не се оправи, той трябва да бъде сменен с друг. Работата на вицепремиера не е да ходи със свита от полицаи като шериф, а трябва да координира", допълни Сидеров.
Сидеров нарече изказванията на Симеонов като "внушения". Попитан дали би искал оставката му, той бе категоричен, че ще я поиска, ако не се поправи.  "Законът за приватизацията не обслужва Домусчиев. Симеонов трябва да се извини. Аз мога да се явя и сам на избори. Правил съм го четири пъти, мога да го направя и пети. Ако колегите не искат да се явяваме заедно, аз ще го направя сам. Аз бях този, който настояваше това да се случи. Симеонов каза, че според него не трябва да се явяваме повече заедно и според мен там се готви друга коалиция - с Христо Иванов и Атанас Атанасов. Най-вероятно ще се случи това", прогнозира в заключение лидерът на патриотичната партия "Атака".
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди