изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:43 EEST
ПОЗНАТИ ИМЕНА СПРЯГАНИ ЗА ЩАБА НА СТОЯНОВИЧ    
Спорт Две познати имена са спрягани за щаба на бъдещия треньор на Левски Славиша Стоянович. Това са Асен Букарев и Саша Симонович.


Бившият главен мениджър и координатор по спортно-техническите въпроси вече е провел разговори с ръководството на "сините" и са уточнени неразбирателствата от миналото. Все още не е ясно каква точно ще бъде функцията на бившия футболист на клуба, пише "Тема Спорт". Припомняме, че Букарев изненадващо напусна на страта на пролетния сезон и обяви, че "Левски е лъсната гнила ябълка".
В същото време "Меридиан Мач" твърди, че бившият футболист на Левски Саша Симонович също вероятно ще влезе в щаба на Стоянович. Наскоро сърбинът получи лиценз "А" от УЕФА, което му дава право да работи като помощник в елитни отбори. Симонович доскор бе в академията на Витоша, но вече е свободен за нови предизвикателства. Той, както и Букарев, познава родната действителност и би бил от полза за по-бърза адаптация на новия треньор на Левски.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди