изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:46 EEST
ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“ ОРГАНИЗИРА „ДНИ НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ” ВЪВ ВАРНА И ДОБРИЧ    
ЗемеделиеДФ „Земеделие“ – РА организира утре, 25 юли 2018 г. (сряда) „Ден на отворени врати“ в областната дирекция на фонда в гр. Варна. В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки, и предложения за подобряване работата на Областната дирекция. Приемната ще бъде разположена в сградата на дирекцията на ул.. „Д-р Пискюлиев” 1.


На 26 юли (четвъртък) ще бъде отворен временен офис за граждани в ОД на ДФЗ във гр. Добрич. Областната дирекция в Добрич се намира на бул. „Добруджа" № 32 А, ет. 5 и 6. Приемните ще бъдат отворени за посетители от 10 ч. до 14 ч. При завишен интерес от страна на земеделските стопани, офисите ще работи до 17.30 ч. За всички основни програми, които фонд „Земеделие” прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено - до 10 работни дни от внасяне на запитванията.
Дни на отворени врати предстои да се проведат във всички областни структури на фонда в страната.
За регионалните медии ще бъде организирано и посещение на място на обекти, финансирани от ДФ „Земеделие“. Към обектите ще се тръгне в 11.30 ч. и от двата офиса на ОД на ДФЗ - във Варна и този в Добрич.


ДФ „Земеделие“-РА



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди