изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:44 EEST
ПРИ КАТАСТРОФА С МЕРЦЕДЕС ЗАГИНАХА КРАЙ СЕЛО ВОДНЯНЦИ 34-ГОДИШЕН И БРЕМЕННАТА МУ ЖЕНА - НА 20 ГОДИНИ, ОТ СЪЩОТО СЕЛО    
НовиниБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 25.07.2018





  • На 24 юли, около 14:00 часа в град Добрич е извършена проверка на М.Д. (32 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса, с тегло 15,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. В условията на неотложност е извършена проверка на апартамент, обитаван от М.Д. по ул. „Ал. Стамболийски” в град Добрич. В хода на проверката в жилището са установени електронни везни, и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 24 юли, около 14:15 часа в с. Черна, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от неправоспособния К.И. (21 г.) от с. Черна. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача управлява МПС в едногодишен срок от наложено му наказание за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 24 юли, около 23:45 часа в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация, управляван от Н.Т. (23 г.) от град Варна. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин, метаамфетамин и марихуана. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 24 юли, около 22:35 часа е получено съобщение за извършена кражба от вила на територията на к.к. Албена. На място е установено, че чрез взлом на вратопрозорец, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на златен пръстен, самолетни билети, сребърни обици, и дамски часовник. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 24 юли, около 16:35 часа се тъжи 19-годишен мъж от град Добрич .По данни на тъжителя чрез въвеждане в заблуждение в момент на продажба на мобилен телефон марка „Аифон” за сумата от 1 300 лева, мъжа получава пачка пари, в която е установена само една банкнота от 50 лева, като останалата част са хартиени изрезки. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 25 юли, около 04:00 часа е получено съобщение за възникнало тежко ПТП по пътя град Силистра посока град Добрич в района на с. Воднянци, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС, блъска се последователно в
  • две крайпътни дървета. Вследствие на инцидента на място загиват водача на автомобила, мъж на 34 години и бременна жена на 20 г., возеща се на предна дясна седалка, и двамата от с. Воднянци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди