изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:45 EET
ХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ /ВИДЕО/




ОВЕН - Социалните контакти ще ви занимават с проблематиката на ежедневието. Успехът ще има различно изражение, но по-скоро нематериално. Заредете се емоционално и нахранете душата.

ТЕЛЕЦ - Семейни въпроси ще мобилизират енергията, но ще се справите и ще ги решат в рамките на деня. Пестете парите, скоро ще ви потрябват доста средства и то по твърде добър повод.


БЛИЗНАЦИ - Развитията от последните дни са променили вижданията ви по много въпроси. Със съзнанието сте, че трябва да издигнете на ниво взаимоотношенията си с околните.

РАК - Дано сте си дали сметка, че трябва да станете по-приветливи и сърдечни и по-малко конфликтни. Това ще ви помогне доста в работата. Някои от вас ги очаква флирт на работното място.


ЛЪВ - Днес ще се интересувате повече от важните неща и по-малко от подробностите. Запазвайки философският си поглед върху нещата ще се почувствате по-спокойни и енергични.

ДЕВА - Една среща ще подобри настроението ви и ще ви се отрази тонизиращо. Ще съзрете добри перспективи за себе си и ще работите по осъществяването им. Съдбата е на ваша страна.


ВЕЗНИ - Здравословното състояние на близък човек ще ви направи по-притеснени, но скоро ще разберете, че проблема е решим. За да сте спокойни, потърсете мнението на специалист.

СКОРПИОН - Ще подреждате програмата си така, щото да ви стигне времето за важните неща, за другото, когато му дойде времето. Това е най-точният е печеливш за момента подход.


СТРЕЛЕЦ - С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси.

КОЗИРОГ - Нововъведенията ви на работното място ще срещнат разбиране и ще получите голяма подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и останалите с нищо не ви превъзхождат.


ВОДОЛЕЙ - Високите ви изисквания ще ви натоварят с повече работа и ще повишат напрежението край вас. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от вашите ангажименти.

РИБИ - Отнасяйте се с уважение към колегите и подчинените си, защото всеки има достойнство и дава своя принос за общия успех. Вечерта са възможни посещения на любимите ви хора.

Ged McMahon - One More Night With You (feat. Kaz Hawkins)

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди