изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:43 EEST
РЕМОНТИТЕ ПО ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА ПРОДЪЛЖАВАТ В ЖК „БАЛИК“    
НовиниПътят е с дължина 200 метра като е ремонтиран и участъкът в двора на КАТ, непосредствено преди пунктовете за регистрация и технически контрол. Това ще допринесе за улеснение на водачите на автомобили и служителите на КАТ. Работи се и по други инфраструктурни обекти, които имат важно значение и са част от договореностите на Община гр. Добрич за частична и цялостна рехабилитация на пътната мрежа.


Приключен е ремонтът на ул. „Димитър Ковачев“ в участъка от бул.“Добруджа“ до  ул. „Орфей“. Тук е извършен частичен ремонт предвид факта, че до края на 2018 г. предстоят дейности по подмяна на водопроводната мрежа на улицата.
Ремонтирана е и ул. „Орфей“ от ул. „Димитър Ковачев“ до околовръстния път пред бензиностанция „Химойл“.
Извършени са ремонти на улиците около училище „Л. Каравелов“ и на междублоковите пространства в района. Предстои ремонт на ул. „Агликина поляна“, на  междублоковите пространства пред бл.18 ,16 и 19 на квартал „Балик“ и на ул. „Христо Ботев“ в участъка от ул. „Агликина Поляна“ до околовръстен път пред бл.17 на ЖК „Балик“. 
Улица „Стефан Стамболов“ в ЖК „Дружба“ е изцяло с нова настилка и е положена нова  хоризонтална и вертикална маркировка.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди