изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:02 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 26.07.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВРИ - ДОБРИЧ - 26.07.2018





  • На 25 юли, около 14:05 часа в с. Дропла, обл. Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „Скания” с прикачено ремарке.  При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,24 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.Д. (54 г.) от с. Бранище, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 25 юли, около 23:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от В.К. (27 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,46 промила. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 25 юли, около 15:15 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,05 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан английския гражданин К.Д. (42 г.). По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 25 юли, около 09:40 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от частен имот на територията на с. Спасово, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на 2 броя широкоекранни телевизора и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 25 юли е получено съобщение за извършена кражба оставена без надзор раница от дворно място, находящо се в с. Камен бряг, обл. Добрич. По данни на тъжителя в раницата е имало лаптоп, зарядно устройство, електронен четец и външна батерия. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 25 юли, около 13:35 часа се тъжи 74-годишен мъж от град Добрич. По данни на тъжителя, около 10:00 часа е получил обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представя се за служител на МВР. Чрез въвеждане в  заблуждение, мнимия полицай, поисква съдействието на потърпевшия за залавяне на извършители на телефонни измами. Малко по-късно възрастния мъж изхвърля през терасата на жилището си по ул. „Георги Кирков” в град Добрич торбичка със сумата от 1 860 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди