изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:53 EET
Депутатите и ГЕРБ-Добрич канят на безплатна прожекция на филма "Mamma Mia! Отново заедно"    
Политика ГЕРБ-Добрич, с финансовото съдействие на народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, организира безплатна прожекция на един от премиерните филми това лято – "Mamma Mia! Отново заедно". Почитателите на седмото изкуство ще могат да го гледат на 2 август (четвъртък) от 18,15 часа в Голямата зала на Кино клуб „Икар“.


Така ръководството на ГЕРБ в Добрич продължава инициативата, която стартира в началото на годината да организира безплатни филмови прожекции.

Десет години след като "Mamma Mia!" покори света, зрителите са поканени да посетят отново приказния гръцки остров Калокаири в чисто нов мюзикъл, вдъхновен от песните на ABBA.

В "Mamma Mia! Отново заедно" в главните ролите се завръщат носителката на "Оскар" Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър са Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и носителят на "Оскар" Колин Фърт отново ще играят тримата вероятни бащи на Софи: Сам, Бил и Хари.

Към любимите актьори от първия филм, които се завръщат в продукцията, се присъединява и звездата от Пепеляшка и Зад волана Лили Джеймс в ролята на младата Дона. Безспорната изненада е неочакваната поява на легендата Шер.

Входът за прожекцията е безплатен, като, поради ограничения брой места в залата, ще става с покани. Те могат да бъдат получени от офиса на ГЕРБ по бул. „25 септември“ №3 /срещу „Стара къща“/ от 9 до 17 часа /до изчерпването им/.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди