изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:43 EEST
Жестока катастрофа край Враца! "Сеат" се обърна на пътя, пожарникари вадят пострадалите младежи    
Новини Тежка катастрофа е станала тази вечер край Враца. Кола се е обърнала на пътя от пещерата Леденика, като при жестокия удар са пострадали двама младежи. Инцидентът е станал малко преди сградите на „Гражданска защита”. Лек автомобил „Сеат Ибиза” се движел в посока от Згориград към Враца. Най-вероятно момчето зад волана е шофирало с прекалено висока скорост и в завоите загубило контрол над управлението на Сеата. Колата се ударила първо в бордюр вляво на пътя, после в паднала скала, след което отскочила на 10 метра в ската вдясно. От сблъсъка лекият автомобил отхвръкнал и се преобърнал на шосето, съобщава BulNews.bg.

В колата пътували момче и момиче, които са тежко ранени. Около лекия автомобил има много кръв, която издава, че травмите им са сериозни. По първоначална информация по-тежко е състоянието на шофьора. Пострадалите са натоварени в две линейки и са откарани незабавно към центъра за спешна медицинска помощ. На местопроизшествието има два патрула на полицията и две пожарни. Движението в участъка е изцяло ограничено. Униформени отбиват трафика от село Згориград на моста след ресторант „Чайка” и колите се движат в насрещното към Червения площад. По неофициална информация шофьорът се казва Ангел К., а пътувалото с него момиче - Гергана П. 20-годишният младеж е завършил математическата гимназия във Враца. Пожарникари са помогнали на спешните медици да бъдат извадени двамата от смазаната кола и още там е било видно, че положението им е тежко. В болницата обаче се установило, че младежите нямат сериозни наранявания и като по чудо са се отървали без фрактури. Многото кръв в колата е била от главата на Ангел, който има порезни рани.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди