изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:36 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюка   СВЕТСКА КЛЮКА





  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес с много обич на Катя Алексиева – една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“. Да е здрава, да е обичана, да се справя все така успешно с поверения й бизнес, да продължи да бъде енергична, лъчезарна и да е много-много щастлива с прекрасното си семейство - желаем ние - нейните приятели от НДТ!
  • РОЖДЕНИК днес е известният стоматолог и първи президент на Ротари клуб - Добрич, д-р Николай Пенев, на чийто професионализъм вече от години се радват столичани. На приятеля и страхотен човек екипът на По-добрия вестник желае дълги години здраве, обич и много позитивни емоции!
  • ЗАМ.-ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ Живко Желязков празнува днес рожден ден. Ние от НДТ желаем на младия човек здраве, много лично щастие и много сбъднати добри намерения. Нека с неугасваща енергия работи за хората на Добруджа! 
  • ПРАЗНИК ИМА днес бизнесменът и общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич Ангел Табаков, който празнува рожден ден. Да е здрав, да се радва на обич, уважение и успешни начинания, желаем ние от НДТ!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди