изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:15 EEST
С МНОГО ЕМОЦИИ ПРИКЛЮЧИ ПРОГРАМА „ЕКО ЛЯТО“ 2018, РЕАЛИЗИРАНА ОТ МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР-ДОБРИЧ    
ЕкологияВ програмата се включиха 80 участника - деца и младежи, които имаха възможността да обогатят своите знания за опазването на природата, запознаха се с правата на детето посредством игрови методи, участваха в поредица от приключения, като велопоход, конна езда, посещение на кино, басейн, пикник, ориентиране в Градски парк. Забавляваха се с „игрите на баба и дядо“, отпразнуваха и деня на шоколада.


По атрактивен за младите хора начин се запознаха с личността на Дора Габе, като бяха активни участници в дейностите, реализирани през седмицата, посветена на поетесата. Рецитираха стихове, рисуваха красиви илюстрации по тях, които могат да бъдат разгледани в голямото фоайе на Младежки център – Добрич. Най-добрите рецитатори влязоха в ролята на актьори и в звукозаписното студио на Младежки център записаха своите изпълнения. Те ще бъдат включени в диск, който ще бъде подарен на детските градини в Добрич. По повод отбелязването на 181 години от рождението на Васил Левски, участниците си припомниха живота и делото на Апостола и изразиха почит към подвига му.


Посредством своите дейности Младежки център - Добрич отново даде възможност за създаване на приятелства, усвояване на нови знания посредством методите на неформалното обучение и инвестиране в личностното развитие на младите хора.
Мисията на екипа за поредно незабравимо лято бе успешно изпълнена!


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди