изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:22 EEST
Руснак засне нещо ужасяващо в небето над Москва! Изплашени граждани треперят: Извънземните са тук! (СНИМКИ/ВИДЕО)    
По света
Странни неща се случват в Русия... отново. Облак с интересна форма бе заснет над блок в Москва. Това не е просто някакъв облак, а по-скоро прилича на сцена от хорър филм, но не с толкова холивудски блясък, пише Mirror. Гледката е доста смущаваща. Облакът има форма на летяща чиния и никой не може да обвинява гражданите, че са изпитали паника докато е минавал над тях. Необичайната гледка, която някои скептици наричат "обикновен феномен на времето", е заснета от очевидец, който е забелязал гледката над булевард "Адропов". 


На фона на клипа може да бъде чут мъжът, който пита дали това е НЛО. Коментарите под видеото са предимно на изплашени граждани, които недоумяват какво е това в небето над града им. Повечето от тях не си обясняват явлението и смятат, че извънземните вече са на Земята. Те не крият уплаха си от непознатото.  По-рано това лято, отново в оживените дни, когато всички са били изгубени във футболна мъгла, светещо кълбо е било забелязано да осветява среднощното небе на запад от Казахстан, само на няколко километра от мястото, където Англия играеше с Швеция в четвърт финал. Властите пускат видео, в което наблюдават обекта докато лети.  Според данни на полицията неидентифицираният летящ обект "избухнал" при кацане, разпалвайки пожар, който унищожава над 100 хектара гори.


Сблъсъкът се е случил в близост до село Бостанджик. Местните жители твърдят, че мобилните комуникации са били прекъснати след инцидента за известно време. Някои се втурнали към мястото на катастрофата и открили сребърно оцветени предмети, частично погребани в земята, както и други подобни, но по-малки обекти наблизо. Сребърният предмет имал запечатан люк с изпъкнала клапа, която местните не успели да отворят. Полицията твърди, че странният обект е "топка, която е заварена затворена". Жителите съобщават, че забелязали как предметът се върти в небето преди да се разбие, а около него пулсират ярки светлини малко преди да посрещне земята.
https://www.blitz.bg




  1. ТАЙНСТВЕН КРЪГЪЛ ОБЕКТ БЕ ЗАБЕЛЯЗАН В КРАЙБРЕЖНИТЕ ВОДИ НА СОЛУН
  2. ХЕОПСОВАТА ПИРАМИДА Е СЪЗДАДЕНА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ
  3. Десет открития, които все още нямат научно обяснение (СНИМКИ)
  4. Извънземните тайно ни наблюдават! Вижте как НЛО се появи до японската космическа ракета "Епсилон-3" (ВИДЕО)
  5. Американци намериха глигани, върху които са работили извънземни (СНИМКИ)
  6. Бивш служител на тайна програма за НЛО на Пентагона призна за съществуването на извънземните
  7. Мистерия без край: Откриха още древни статуи с тайнствените чантички
  8. Те вече са тук: UFO Stalker обяви за нашествие на НЛО през 2017 г, засечени на 84 000 места по Земята, дори и в България (ИНТЕРА
  9. Извънземни отвлякоха малко момче в Симферопол?
  10. Да ви настръхнат косите! Професор от Харвард категоричен: Извънземните отвличат хора и им причиняват нещо ужасяващо
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди