изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:10 EEST
Чудовищна тенденция завладя YouTube! Момичета мажат гърдите си с паста за зъби, за да... (ВИДЕО)    
Любопитно
Някои жени са готови на всичко, за да станат по-привлекателни за мъжете! Доказателство за това е и последната чудовищна тенденция, която набира скорост в популярния сайт за видеосподеляне YouTube.




В последно време мрежата е залята от безброй клипчета с необичайни хитринки, които гарантират увеличение и стягане на бюста. Един от тях е на потребител с ник Editorial Naturalbeauty556, озаглавен "Стегнете гърдите си само за 5 дни с помощта на паста за зъби! Не се шегувам!".
В него младата дама показва рецептата си за "чудодейна" супер смес. По думите й, за да възвърнат гърдите ви предишния си вид, трябва да си приготвите помада от яйчен белтък, брашно, настъргана краставица и паста за зъби.
С нея намазвате гърдите си, масажирате в продължение на 3-4 минути и... Готово! 
В клипчето на друг потребител с ник Susana Home Remedies рецептата е малко по-различна. Тя съветва дамите да нанесат пастата на зъби върху зърната си, а вазелинът да втрият в гърдите. И гарантира, че всички, които опитат този прост лайфхак, ще останат много доволни.
В коментарите под видеото някои момичета отбелязват, че вече са се възползвали от тази малка хитринка и гарантират, че тя работи!
"Това действа! Благодаря", отбелязва с възторг Catalina Luna.
"Всичко това, разбира се, е хубаво, но може ли някакви доказателства и снимки преди и след това", пише Paul Exodus.
Блогърката MakeUpMasha също е решила да направи експеримент, след който, по думите й, приятелят е започнал да я смята за откачена.
За да сложат край на безумните лайфхакове по темата, отношение са взели и специалистите. Водещ пластичен хирург от лондонската клиника London Bridge Plastic Surgery нарича метода измислена новина и онлайн шарлатанство.  /jenata.blitz.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди