изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 7 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Духовните ви търсения ще ви срещнат с човек, с който имате еднакви интереси и ще изпитате душевна наслада. Високите ви изисквания са трудно осъществими поне в близко бъдеще.

ТЕЛЕЦ - Имате твърде основателни причини да се дистанцирате и да оставате неудовлетворени от околния свят. Все пак, се замислете дали това ще е във ваша полза или по-скоро губите от ситуацията.

БЛИЗНАЦИ - В развитието на служебните ви дела ще настъпят промени, за това е добре да изчакате по-благоприятен момент за изпълнението на свое намерение. Каквото и да сте намислили, ще стане.

РАК - В личния ви живот ще настъпи оживление, ще вземете решение, отнасящо се до бъдещето ви и ще останете удовлетворени от последствията. Сред колегите ще се радвате на повишен интерес.

ЛЪВ - ще се радвате на успешно приключване на проект, в който участието ви е значимо. Това ще се отрази положително и на бюджета ви и ще ви направи щастливи за дълго време напред.

ДЕВА - Заложете на здрава и усърдна работа, за да приключите неотложните си ангажименти в най-кратки срокове. Като компенсация през ваканцията ви очакват само приятни и спокойни дни.


ВЕЗНИ - Бъдете повече премерени и овладяни днес. От поведението ви на работното място ще зависи предстоящото ви издигане, за това не прибързвайте в нищо и не бъдете крайни в изказванията.

СКОРПИОН - Ще имате повече разнообразие край себе си, ако не отхвърлите възможностите, които ще ви се предложат. Предстоят ви срещи с нови и интересни хора, а за някои и нова любов.

СТРЕЛЕЦ - Ще ви занимават мисли, свързани с предстоящите ви делови изяви. Да се мобилизирате и да постигнете максимума, това е най-важно за вас. Амбициозни сте и ще постигнете целите си.

КОЗИРОГ - Работете самостоятелно и не възлагайте прекалени надежди на никой и за нищо. Можете да се справите с всичко, от което се нуждаете. Това е начина да оставате много доволни от себе си.

ВОДОЛЕЙ - Задълбочавайки се над деловите си задачи ще потърсите допълнителни източници на информация по интересуващ ви въпрос. Данните са много важни, за да имате пълен успех.

РИБИ - И без да избързвате с решението си днес, ще предложите мнение на партньорите си, ако работите в съдружие. Самостоятелните изяви ще изискват доста по-малко усилия от ваша страна.




 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди