изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:42 EEST
Издирваното момче от център за деца в Добрич е открито    
НовиниЧетиринадесетгодишно момче от Център за настаняване от семеен тип на деца без увреждания в Добрич, което бе обявено за издирване, е открито, съобщиха на БТА от областната дирекция на МВР. Момчето бе в неизвестност от 28 юли, когато до определения час в центъра - 22.00, не се завърнало.

Момчето е установено в Добрич, без да е напускало града. Спрямо него не е извършено престъпление, както и то няма в този период криминални прояви, посочиха от полицията. Детето е скитало, като през нощта се е подслонявало под тераси. Момчето вече е предадено на възпитател в центъра за деца, казаха от полицията.
Четиринадесетгодишният е от София, където също е скитал преди да бъде настанен в заведението за социални услуги в Добрич. Самоволно напуска центъра не за първи път, разказа след изчезването му директорът на институцията Миглена Георгиева. По думите й момчето има брат-близнак, настанен в същия център и е дисциплиниран.
Юлияна Христова http://www.bta.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди