изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:15 EEST
Цирковите артисти Боб Ласкала и Силвия Росат ще радват децата в „Албена“ през август    
Туризъм
    Цирковите артистите Боби Ласкала и Силвия Росат ще представят своя уличен проект с името вариете - цирк „ПЛАН Б“ в „Албена“ за първи път на 10-ти август от 20:00 часа. Входът е свободен. На откритото пространство  между х-л „Амелия“ и „Парадайс Блу Хотел & Спа“ няма да има купол и манеж, но ще има сцена и пътуване през магията на книгата. Ще има любов, смях, трудни и смразяващи дъха моменти.



    Боб е еквилибрист и жонгльор, а Силвия е една от малкото жени в Европа, които правят номер с камшици. При ритмичните плясъци звукът, които издават камшиците преминава звуковата бариера и се чува гръм. С тях тя може да реже различни неща, както и да счупи стъкло. Двамата са от 12 години заедно. Запознават се в един цирк и любовта им пламва. Работили са с известни циркови фамилии на едни от най - големите сцени по света. Тя е от Швейцария, а той на 5 - годишна възраст напуска България. Преди месеци се завръщат в бащината къща край Варна и създават този проект. С него ще тръгнат на Европейско турне след края на летния сезон. Дотогава вариете - цирк под открито небе в „Албена“.
Яна КИРИЛОВА



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди