изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:54 EET
ЗЕМЯТА ПАК ПОЛУДЯ ДА СЕ ТРЕСЕ    
По света
Земетресение с магнитуд от 5 степен по скалата на Рихтер е станало в югозападната част на Китай, в провинция Юнан, съобщи китайският сеизмологичен център. Дълбочината на земния трус е седем километра, а епицентърът се намира на 30 километра от град Юкси. Централната телевизия в Китай съобщава, че в резултат на земетресението са пострадали най-малко пет души. Няколко сгради са повредени.



  • Регистрирано е ново силно земетресение в северната част на Аляска с магнитуд 6.0, съобщава страницата на Американската геологическа служба Земетресението е станало в 14:15 местно време (0:15 на 13 август българско време) на 65 километра югозападно от град Кактовик в района на предишните земетресения. Освен него в района са регистрирани множество вторични трусове, някои от които с магнитуд над 4.5. Не е обявена опасност от възникване на цунами.
  • Регистрирано е земетресение с магнитуд 5.6 на югоизток от Великденския остров в Тихия океан, става ясно от страницата на Европейския средиземноморски сеизмологичен център. Земетресението е станало в 14:41 местно време ( 22:41 българско време) на дълбочина 10 километра. Няма данни за пострадали хора и нанесени материални щети. Не е обявена тревога за опасност от цунами.
https://www.blitz.bg

Регистрирано е ново силно земетресение в северната част на Аляска с магнитуд 6.0, съобщава страницата на Американската геологическа служба Земетресението е станало в 14:15 местно време (0:15 на 13 август българско време) на 65 километра югозападно от град Кактовик в района на предишните земетресения. Освен него в района са регистрирани множество вторични трусове, някои от които с магнитуд над 4.5. Не е обявена опасност от възникване на цунами.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/intsidenti/vtoro-silno-zemetresenie-za-chasove-v-alyaska_news619914.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди