изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:09 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - 17.08.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - 17.08.2018


  • На 16 август, около 19:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети по ул. „Захари Стоянов” в град Каварна. На място е установено, че водач на лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, губи контрол над МПС и се блъска в гаражно помещение. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,78 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 2 часа е задържан А.К. (40 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 16 август, около 10:00 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения К.А. (25 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 16 август, около 21:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на кокаин, амфетамин и метаафметамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения М.Х. (27 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 16 август, около 06:15 часа в с. Кранево, обл. Добрич е спрян за проверка лек микробус „Рено” с пловдивска регистрация, управляван от Д.Д. (50 г.) от град Варна. При извършената проверка с техническо средство за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,29 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 16 август, около 12:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Войвода Димитър Колъчлията” в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от П.Н. (28 г.) от град Добрич блъска неправилно пресичащ пешеходец. Вследствие на инцидента 80-годишната жена от град Добрич е настанена в МБАЛ Добрич  с разкъсно контузни рани по крайници и глава и комоцио, без опасност за живота. Водача е с отрицателна проба за употребата на алкохол. По случая е взето отношение по административен ред.
  • На 16 август е получено съобщение за извършена кражба от централен плаж на град Балчик. Установено е, че за времето от 16:30 часа до 17:10 часа на 15 август, неизвестен извършител е кражба на оставена без надзор плажна чанта. По данни на тъжителя в чантата е имало лични документи, два броя мобилни телефона, лични вещи, сумата от 50 лева, 60 евро и 20 паунда. По случая е образувано досъдебно производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди