изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:27 EEST
СЕДЕМГОДИШНО ДЕТЕ ОТ РУМЪНИЯ Е С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФА В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 18-20.08.2018


  • На 17 август, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на велосипед, заключен за стълб за улично осветление в к.к. Албена. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 17 август, около 08:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Генерал Тошево. Установено е, че лек автомобил „Тойота” с румънска регистрация, не спира на пътен знак „Стоп” и е ударен от движещия се по път с предимство влекач „Даф” с прикачено ремарке с добрички регистрации. Вследствие на ПТП са нанесени значителни материални щети по двете МПС. Водачите са с отрицателни проби за употреба на алкохол. Пострадал е возещия се в лек автомобил румънски гражданин на 7 г., който е настанен в МБАЛ „Св. Ана” град Варна с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 17 август, около 22:00 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Д.Д. (31 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,6 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 18 август, около 00:30 часа в град Добрич е извършена проверка на 17-годишнаа Т.Х. от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,5 грама, реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,7 грама, реагиращо на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 18 август, около 03:20 часа по ул. „Ген. Г. Попов” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от Р.Н. (44 г.) от град Добрич. При извършената проверка с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,59 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа . По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 18 август, около 17:00 часа е получено съобщение за извършена кражба в местността „Огънчето” до с. Камен бряг, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в палатка, разположена в местността. По данни на тъжителя е извършена кражба на къмпинг оборудване, мобилен телефон, фотоапарат и други вещи. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 18 август, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена кражба в местността „Огънчето” до с. Камен бряг, обл. Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „Киа” с румънска регистрация. По данни на тъжителя е извършена кражба на таблет, мобилен телефон и сумата от 40 леи. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 18 август, около 08:40 часа в град Каварна е спрян за проверка колесен трактор „Болгар”, без регистрационни табели с прикачено ремарке, също без регистрационни табели. В хода на проверката е установено, че водача на трактора К.К. (62 г.) от с. Септемврийци, обл. Добрич е неправоспособен. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,26 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.
  • На 18 август, около 23:45 часа в с. Българево, обл .Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от М.Г. (37 г.) от с. Българево. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,96 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 20 август, около 02:35 часа е получено съобщение за извършена кражба от оператор на частна охранителна фирма на охраняван от тях обект, находящ се по околовръстен път на град Добрич.  Установено е, че чрез взлом на входна врата, е проникнал в обекта. По данни на управителя е извършена кражба на 8 броя мобилни телефона. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 19 август, около 15:50 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация, управляван от Я.А. (52 г.) от град Провадия. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,87 промила в издишания от водача въздух. В хода на проверката е установено, че МПС е с прекратена регистрация. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.
  • На 19 август, около 15:25 часа в град Каварна е спрян за проверка микробус с полски регистрационни табели., управляван от А.Д. (28 г.) от с. Ведрина, обл. Добрич. В хода на проверката е установено, че водача на автомобила е неправоспособен и управлява МПС в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 19 август, около 21:00 часа в с. Каблешково, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от Й.В. (47 г.) от с. Нова Камена, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,23 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 19 август, около 10:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се по ул. Опълченска” в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в имота през незаключена входна врата. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор и мобилен телефон. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.И. (32 г.) от град Добрич. Вещите обект на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 19 август, около 18:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с варненска регистрация, управляван от П.М. (30 г.) от град Варна. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 19 август, около 22:10 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Г.К. (23 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена ръчно свита цигара с тегло 0,4 грама, реагираща на наркотичното вещество марихуана. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди