изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:00 EEST
Издирват 17-годишно момиче от Вресово, в неизвестност е четвърти ден /ОБНОВЕНА/    
Общество Четвърти ден семейство и приятели издирват 17-годишната Шебнем Хасан от село Вресово, руенско. Момиче е напуснало дома си на 18 август и оттогава няма й следа от нея.

Девойката е висока около 170 см, с нормално телосложение, с руса коса и сини очи, посочват близки на 17-годишното момиче.

Хората , които разполагат с информация за Шебнем и нейното местонахождение, моля да се обадят на телефон: 0889016169
http://www.bgnow.eu

17-годишната Шебнем Хасан от руенското село Вресово е напуснала дома си без телефон. Това съобщава Gramofona.com, позовавайки се на от източници. Хора от селото коментират, че най-вероятно изчезването на младото момиче е свързано с любовна драма. Хасан излязла от вкъщи в събота и вече четвърти ден не се е прибирала. Издирването й продължава и днес. Хора от селото разказаха, че тя е тръгнала пеша към съседното населено място Ябълчево. Местните изключват вариант 17-годишната ученичка от Немската гимназия в Бургас да се е скарала с родителите си, защото и двамата работят като учители и били много свестни хора. Шебнем има по-малка сестра.

 https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди