изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:21 EEST
"Черно море" преотстъпи нападател в Балчик    
СпортМладият нападателят на "Черно море" Валeнтин Йосков е преотстъпен във втородивизионния "Черноморец" (Балчик). Юношата на „моряците“ ще трупа опит във Втора лига до края на календарната година в отбора, воден от варненския треньор Георги Иванов-Геша. Йосков, известен като Картечницата заради много голове в юношеска възраст, вече игра веднъж под наем, но в Несебър. Това се случи през изминалата кампания.

"Моряците" продължават подготовката за гостуването на "Локомотив" (Пловдив). Левият краен бранител Кононго, който пропусна вчерашното занимание заради болки в глезена, днес поднови тренировки. Все още другият контузен Стефан Станчев не е възстановен и продължава да се готви по индивидуална програма. Двубоят със „смърфовете“ е в петък от 21 часа в Пловдив.
"Черноморец" (Балчик) спечели първа победа за сезона във Втора лига. Балчиклии биха с 2:0 като гости "Лудогорец 2" в среща от четвъртия кръг в Разград.
http://bnr.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди