изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:48 EET
Секс на плажа – от 15 000 евро глоба до 10 години затвор    
Любопитно
Секс на плажа може да ви донесе от 15 000 евро глоба до 10 години затвор. Това зависи от законодателството на съответната страна. В България, Ямайка и Финландия отнасяш само порицание.



Във Франция при сексигри на плажа сте заплашени от глоба до 15 хил. евро или затвор до 1 година. В Турция за секс на плажа ще бъдете принудени да платите 200 евро или да отидете в затвора за няколко месеца. В Испания за това ще трябва да се бръкнете с до 7000 евро глоба, а в Тайланд - само 200 евро.

Най-строгите закони срещу секс на обществени места са наложени в мюсюлманските страни, като визираме Обединените Арабски Емирства, Египет и Малдивите, където палавниците ги грозят до 10 години затвор, ако се натискат на плажа.

В съседна Румъния наказанието е 7 години, а в Италия и Гърция за разгорещени страсти на публично място могат да ви дадат 2 г.

Най-добре е да правите секс по бреговете на България, Ямайка и Финландия, където за такова сладко престъпление може да понесете единствено порицание от органите на реда.

https://www.flagman.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди