изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:52 EEST
ТЕЖКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ СОФИЯ-СВОГЕ - ПОНЕ 13 ДУШИ СА ЗАГИНАЛИ    
Времето

Движението по път II-16 София - Своге в района на Лесков дол се осъществява в една лента, поради тежка  катастрофа съобщиха от  Агенция "Пътна инфраструктура" и МВР.  По непотвърдена информация 13 души са загинали, издирват се още хора, пострадали при инцидента. Според разкази на очевидци маршрутка с пътници е паднала в река Искрецка при силна буря в района. Маршрутката се е ударила в няколко автомобила. В нея вероятно са пътували туристи.




Към 17.10 е получен сигнал за инцидент с автобус в района между Лесков дол и Своге, на около 2 км преди града, посока от София, съобщи още МВР.

Според полцията маршрутката е излязла извън пътното платно, преобърнала се е и е паднала на площадка под нивото на пътя.

Към мястото на инцидента са насочени линейки и екипи на пожарната. Очаква се пострадали да бъдат настанени в болница "Св. Анна" в София, както и във всички големи болници в страната. Няма точна информация за брояна пострадалите и травмите.

https://btvnovinite.bg

Участъкът на инцидента временно е затворен за движение.

Трафикът се спира от патрули на Пътна полиция откъм Нови Искър и Ребърково.

https://btvnovinite.bg

Преди минути от телевизията съобщиха,че става въпрос за туристи, а автобусът е бил 50-местен и се е подхлъзнал от някаква площадка. Удивление буди фактът, че до самото произшествие не се допускат журнасти и до момента няма реална картина за катастрофата. Жалко е да ни се дават картини за дори по-малки инциденти по света, а в годините на т.нар. демокрация на синия екран нямаме реална картина, нямаме дори реална информация от министъра на транспорта и министър на МВР.

 ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди