изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:31 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 25-27.08.2018    
Ред и сигурност БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 25-27.08.2018


  • На 24 август, около 08:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопански обект, находящ се на територията на с. Дъбовик, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през незатворен прозорец в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на метална каса с намиращите се в нея сума пари и документи. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 24 август, около 19:10 часа е получено съобщение за самокатастрофирал самолет на летището в град Балчик. Установено е, че при заход за кацане на пистата, самолета се накланя на ляво и самокатастрофира в тревна площ. Вследствие на инцидента на място загива 52-годишния пилот на самолета от град Варна. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 24 август, около 20:00 часа в с. Подслон, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от О.П. (38 г.) от с. Подслон. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация, отчита наличието на 2,70 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че автомобила е е с прекратена регистрация и регистрационния номер на МПС е издадено за лек автомобил „Ваз”. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 24 август, около 21:50 часа по ул. „Ружа” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от неправоспособния водач Р.И. (27 г.). При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.
  • На 29 юни, около 12:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Балчик. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на лични документи и сумата от 860 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
  • След проведени ОИМ и ПСД от полицейските служители е установен извършителя на деянието 27-годишната Ф.И. от град Балчик. Вещите обект на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. Извършителя на деянието е привлечена в качеството на обвиняем и е наложена мярка за неотклонение „подписка”. Работата по случая продължава.
  • На 25 август, около 19:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 920 лева, оставени в незаключен ек автомобил „Нисан” с варненска регистрация, паркиран в района на с. Езерец, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Шабла.
  • На 25 август, около 04:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Ниса” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС, блъска се в бордюр и допуска ПТП с материални щети. Вследствие на инцидента водача е с фрактура на лява глезенна става. По случая е взето отношение по административен ред.
  • На 26 август, около 08:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на ръчни сечива и велосипед от частен имот на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 26 август, около 21:30 часа по околовръстен път на град Добрич е извършена проверка на миниван „Фиат” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,6 грама, реагиращо на амфетамин. МПС е управлявано от В.М. (31 г.) от с. Победа, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди