изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:49 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.08.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.08.2018


  • На 27 август, около 13:00 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Безмер, обитаван от А.Р. (56 г.). В хода на проверката е установено незаконно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 28 август, около 04:00 часа е получено съобщение за самокатастрофирал автомобил по пътя от с. Стожер посока град Добрич, без пострадали. При извършената проверка с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,97 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан П.С. (36 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 27 август е задържан М.Я. (21 г.) от с. Септемврийци, обл. Добрич. Същия в центъра на с. Септемврийци по хулигански подбуди нанася удари в лицето на немски граждани, временно пребиваващ в страната. Вследствие на инцидента 64-годишния немски гражданин е с нанесена лека телесна повреда. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 27 август, в двора на основно училище в град Балчик е извършена проверка на криминално проявения Я.А. (21 г.), И.И. (16 г.), Д.Д. (29 г.), Н.Д. (14 г.) и А.И. (17 г.), и петимата от град Балчик. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин и ръчно свита цигара с тегло 0,5 грама, реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа, Я.А. е задържан в РУ МВР Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 27 август, около 10:10 часа в град Генерал Тошево е спряно за проверка самоходно шаси, управлявано от Н.И. (53 г.) от град Генерал Тошево. В хода на проверката е установено, че МПС е без регистрационни табели и водача е неправоспособен. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,61 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 27 август, около 11:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от с. Крагулево посока с. Черна, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, поради отклонение на вниманието си губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се удря челно в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водача на автомобила С.С.Б. (55 г.) от град Добрич е настанен в МБАЛ Добрич с комоцио и охлузни рани, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.
  • На 27 август, около 20:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, паркиран на територията на РУ МВР Албена. На място е установено, че за времето от 21:00 часа на 26 юли до 19:00 часа на 27 юли, неизвестен извършител чрез демонтаж е извършил кражба на четири броя автомобилни гуми ведно с джантите. По случая е образуван досъдебно производство.
  • На 27 август, около 09:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопанска постройка, находяща се на територията на с. Безмер, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на електромотор и чували с тиквено семе с приблизително тегло 300 кг. По случая е образувано досъдебно производство.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди