изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:53 EET
Боинг 737-800, пристигнал от Москва, при кацането е излязъл от пистата и се хлъзнал в река    
По света Самолет със 164 пътници катастрофира в Сочи. Боинг 737-800 на авиокомпания "ЮТеър", пристигнал от Москва, при кацането е излязъл от пистата и се хлъзнал в река, при което било разрушено крилото и колесникът му и се запалил левият двигател. В резултат от избухналия пожар е изгоряло лявото крило и била повредена носовата част. На борда имало 164 пътници и шестчленен екипаж, които са евакуирани, уточни авиокомпанията.


От инфаркт почина служител от летището.

Числото на пострадалите нарасна на 18 души, се съобщава на сайта на Министерство на здравеопазването на Руската федерация. Сред пострадалите има и три деца.

По-рано бе съобщено за шестима пострадали. Освен това, от сърдечен пристъп почина един служител на летището.

От министерството уточняват, че на пострадалите се оказва необходимата медицинска помощ, а на летището работят група психолози.

В района на летището преди кацането е имало гръмотевична буря с проливен дъжд и силен вятър с пориви до 23 м/сек, съобщи метеорологичната служба.

Южната транспортна прокуратура в Ростов на Дон е започнала разследване на инцидента.

Представител на местните спешни служби уточни пред ТАСС, че първоначално са били хоспитализирани 11 пострадали, от които сега остават в болница четирима.
https://www.vesti.bg/



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди