Като резултат отборът на Казахстан завършва на 7-о място в турнира, а Сабина рядко е пускана на терена, за да не "разсейва другите".

Е, хубаво би било да видим красивата Сабина и в нашите волейболни зали по време на Световното, за да преценим има ли шанс да ни накара да гледаме повече към нея, отколкото към битките на звездите на площадката. https://gong.bg

Махат волейболистка, защото е много красива и разсейва публиката

Най-красивата волейболистка има сериозни проблеми заради това, че е много... красива.

Наистина красотата е порок и това е поредното доказателство за тази теза.

Чаровната Сабина Алтънбекова може да бъде изгонена от национален отбор за девойки на Казахстан.

17- годишната хубавица се радва на изключителна популярност в Азия и предизвика страхотен фурор на турнира в Тайван.

Обикновено надпреварата се отразява от медиите на континента, но след като забелязали големия интерес към красавицата, всички издания се насочили към нея. Така от началото на турнира хубавица вече има 200 хиляди почитатели във Фейсбук и близо 30 хиляди последователи в Туитър. Това обаче не се харесва на треньора.

„Не може да работим по този начин. Публиката се държи така все едно няма други състезателки в залата,“коментира треньорът на казахстанките Нурлан Садиков.

Според някои издания феновете в Тайван следели само изявите на волейболистката и изобщо не се интересували какво се случва в двубоя и изцяло в турнира. Самата красавица коментира, че не се чувства звезда.

http://sporta.bg 31.07.2014